Realic - Digitális Ügynökség

Realic - Digitális Ügynökség

Realic - Digitális Ügynökség

Realic - Digitális Ügynökség

0

Betöltés...
Virtuális valóság fejlesztés

VIRTUÁLIS VALÓSÁG FEJLESZTÉS

Lépj a következő szintre a Virtuális Valósággal.

VR és
innováció

VR szemüveg. Mobil. Web.

A virtuális valóság (VR) technológia egy rendkívül élethű és alakítható virtuális környezetet teremt az ügyfeleid számára. Oktatási tevékenységek, szimuláció, termékbemutatás.

MÉG TÖBB FELHASZNÁLÓ
Használd a technológiát!
VR fejlesztés - Realic
Virtuális valóság

Platformok

virtual reality

STANDALONE

Oculus Quest és HTC Vive alkalmazások fejlesztése.

PC VR

Külső PC-vel működő VR élmények fejlesztése.

WEB

Böngészőbe integrált virtuális valóság.

MOBIL

Mobilra optimalizált virtuális valóság.

VR fejlesztés

Felhasználási
területek

A virtuális valóság fejlesztés segítségével lehetséges egy tervezési stádiumban lévő lakás teljes bejárása, szobáinak megtekintése, egy termék bemutatása és tesztelése, különböző szimulációk készítése, kiállítások virtuális térben, oktatás és betanítás.

 • Egészségügy

 • Oktatás

 • Marketing és e-commerce

 • Ingatlan

 • HR

 • FMCG

Lakberendezés virtuális valóságban?

Ügyfeleink bejárhatják a megtervezett ingatlanjaikat, lakásaikat még mielőtt azok felépülnének és interaktívan, azonnal megnézhetik a berendezés különböző kombinációit virtuális valósában.

A felhasználók valós alaprajzok alapján felépített virtuális ingatlanokban tervezik, a számítógép által megjelenített makett családi háztól kezdve egy üzlethelyiség enteriőrjéig bármi lehet. Az adott a virtuális teret számítógép segítségével rendezik be, méghozzá úgy, hogy a csempéktől a bútorokon át a kiegészítőkig mindent egyetlen gombnyomással bármikor kicserélhetnek.

Mindezt egy speciális szemüvegen keresztül lehet látni, mely szemünk elé vetíti a teret. Így alaposan bejárhatjuk a helyiségeket, mozoghatunk a lakásban, közelről-távolról és minden szögből megnézhetjük a leendő berendezést. A benapozási szimuláció pedig még a lakás fényviszonyait is érzékelteti.

Virtuális valóság készítés
Céges munkavállalók tréning és betanítás

A VR használata a betanítás és a munkahelyi képzések során egyszerűsíti a folyamatot, kevesebb energiát követel, és olyan helyzetekre is felkészítheti a munkavállalót, amit más módon sokkal nehezebb lenne modellezni.

A VR előnyei közé tartozik, hogy egyszerre több munkavállalót is bevonhatsz a tréningbe anélkül, hogy egy helyen kellene dolgozniuk. Egyedi tanulási élményt nyújthatsz nekik, ahol valósághű helyzetekben ismerhetik meg és próbálhatják ki mindazt, amiről a képzés szól.

Rengeteg lehetőséget rejt magában a technológia, amelyben az alkalmazottaid megtapasztalhatnak bizonyos szituációkat valaki más nézőpontjából, kipróbálhatják a tanultakat „éles helyzetben” anélkül, hogy valóban éles lenne a helyzet.

Virtuális valóság fejlesztések

APPLIKÁCIÓ ÖTLETED TÁMADT?
ÍRJ NEKÜNK!

24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.  Székhely:

  Florida, 677 N Washington Blvd, #57, SARASOTA, 34236

   

  6722 Szeged, Bécsi Krt. 23.

  Telefonszám:

  +36 20 3415291

  Írj nekünk:

  info@realicinc.com

  Top 10 AR/VR fejlesztő cég

  Digitális ügynökségünk a The Manifest nemzetközi oldal szerint a top 10 kiterjesztett- és virtuális valóság cég között szerepel, ezért igyekszünk mindig megfelelni ennek az elvárásnak. Ezúton is köszönjük az új és meglévő ügyfeleinknek.

  Ajánló program

  Segítsen nekünk új IT partnerségeket létrehozni, mi pedig megjutalmazzuk Önt és részt vehet az ajánlóprogramunkban.

  Ügyfeleink és területek

  Számos területen segítünk digitális megoldásainkkal: egészségügy, feldolgozó ipar, továbbá ingatlan, marketing, pénzügy és oktatás.

  KÖVESS BE